Hirdetés

Pinnacle: tévévevő egy USB-kulcsban



|

Hirdetés

Méreténél fogva szállítása sem jelent akadályt.

PCTV USB Stick
A vevő nem igényel semmilyen kábelt, egyszerűen csak rá kell dugnunk a noteszgép USB 2.0-s aljzatára, és már működik is. Kapunk mellé egy mini távirányítót valamint egy rúdantennát, amelyet a készülék másik végéhez csatlakoztathatunk. A mellékelt Pinnacle TVCenter szoftver videóvá varázsolja számítógépünket. Kedvenc tévéműsorunk megtekintése mellett MPEG-1/2 vagy DivX formátumú felvételeket is készíthetünk vele, továbbá lehetővé teszi a késleltetett lejátszást (TimeShifting), testre szabhatjuk benne a csatornák listáját, böngészhetjük vele az elektronikus programfüzeteket, és még a teletextet is kezeli, mégpedig bámulatos sebességgel.

A készülék 69 eurós áron került piacra a héten, idehaza várhatóan február végén lesz kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.