Hirdetés

Playboy előfizetés PC World előfizetésért ajándékba!



|

Egy vezető számítástechnikai lap és a legendás férfimagazin most együtt!

Hirdetés

Ha most előfizet negyed évre a PC World magazin DVD-s változatára, automatikusan ajándékot kap, mégpedig szintén negyedéves Playboy előfizetést - ráadásul így egy PC World lapszámért is csak 1650 forintot kell fizetnie 1850 forint helyett!

20090805-playboy-pc-world-elofizetes-01.jpg


A PC World neve valószínűleg mindenkinek ismerősen cseng, aki most is ezt a cikket olvassa, de - bár nem szorul bemutatásra - néhány szót szóljunk a Playboyról is. A világ vezető férfimagazinjának első száma 50 éve jelent meg Amerikában. Alapítója a legendás Hugh Hefner, akinek életét a mai napig férfiak milliói irigylik. A Playboy ma a világ 17 országában jelenik meg, s neve mindenhol egyet jelent a minőségi szórakozással, egy egyedi és utánozhatatlan életérzéssel.


Nos, ha Önnek is megtetszett ez a párosítás - olcsóbb PC World negyed évig, ajándék Playboy előfizetéssel - nincs más dolga, mint egy e-mailben megrendelni az akciós előfizetést.

 

Kérjük, ide küldje megrendelését:
terjesztes@idg.hu

(kérjük, levelében adja meg e-mail címét és telefonszámát!)

 

Az előfizetői akció csak a DVD melléklettel megjelenő PC World negyedéves előfizetőire, a készlet erejéig, vagy a szeptemberi lapszám megjelenéséig, azaz 2009. szeptember 3-ig érvényes.
Az akció az előfizetői rendszerünkben 6 hónapra visszamenőleg nem nyilvántartott, vagy új előfizetőkre érvényes, akik közvetlenül kiadónknál fizetnek elő 4950 forintért a magazinra. Az ajándék Playboy előfizetés három számra vonatkozik. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.