Hirdetés

Pocket PC-s iPod hasonmás



|

Hirdetés

Ha a másolás a tisztelgés egyik formája, akkor a pBop talán egy kicsit túlzásba vitte ezt az alázatot, legalábbis az Apple jogászai így értékelik.

„Az Apple úgy érezte, hogy a pPod összetéveszthető az ő iPodjukkal. Ezt meglepve hallottuk, mert soha nem gondoltuk volna, hogy egy Pocket PC alkalmazást össze lehet téveszteni egy hardver eszközzel”, mondja Ryan Kelly, a Starbrite szóvivője. A Starbrite célja az volt, hogy pBoddal egy „funkcionális, könnyen hasznélható MP3 lejátszót” adnak a Pocket PC-alapú PDA-k felhasználóinak. A pBop valóban nagyon hasonlít az iPodhoz, de még nagyobb volt ez a hasonlóság kezdetben, mert a cég először pPod néven hozta ki a terméket, lényegében azonos felhasználói felülettel, navigációs menüvel, érintő gombokkal és érintő görgővel.

De a Starbrite „teljes egészében együttműködött az Apple aggodalmainak eloszlatásában”: áttervezték a felületet, pPodról pBodra változtatták a szoftver nevét, és nyilatkozatot tettek közzé webhelyükön, hogy cégük nincs kapcsolatban se az Apple-lel, se az iPoddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.