Hirdetés

Pop-Up Stopper v2.6



|

Hirdetés

Megakadályozza a megjelenésüket. Természetesen vannak olyan weboldalak, ahol szükség van a pop-up funkció engedélyezésére, hiszen így érhetők el tartalmak (nagyon gyakori, hogy JavaScript nyit meg így oldalakat), de a Pop-up Stopper könnyedén, kényelmesen lehetőséget biztosít a rugalmas változtatásra is, hiszen duplán kattintva a program kis ikonjára a Taskbaron rögtön engedélyezhető ez a lehetőség.


























Tud időleges oldást is, ha Ctrl+Shift billentyűkombinációk keretében kattintunk egy linkre, a pop-up ablak meg fog jelenni. Beállíthatunk hangjelzést arra az esetre, ha szeretnénk, hogy a Stopper figyelmeztessen egy-egy elkapott ablakra, de megelégedhetünk a Taskbar ikon villogásával is.

Különlegesen dicséretes tulajdonsága az egyszerű kis szoftvernek, hogy teljesen ingyenes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.