Hirdetés

Professzionális multimédia vetítő a Canontól



|

Hirdetés

Az LV-7230 a Canon saját fejlesztésű és gyártású nagylátószögű vetítőlencséjének köszönhetően rendkívül kis vetítési távolságot biztosít.

Az 1024x768 képpontos (XGA) felbontásával és a 2000 lumenes fényerejével mind az üzleti, mind pedig az otthoni házimozi-építő felhasználók igényeinek maximálisan megfelel. A mindössze 2.9 kilogramm tömeg, az A4-es alapterület jól mutatja az LV-7230 egyszerű hordozhatóságát. A jól áttekinthető, könnyen olvasható LED kijelzőkkel ellátott vezérlőpanel révén a kivetítő használata egyszerű. Az LV-7230 sorfolytonos letapogatással csökkenti a kép vibrálását (ami különösen videofilm vetítésekor hasznos), így jól használható az „iskolatábla üzemmódban” is, vagyis akkor, ha a felhasználónak nem áll rendelkezésére megfelelő fehér vetítőfelület. Külső monitorcsatlakozási lehetőségével az LV-7230 professzionális minőségű kivetítő, amely kiváló jó érték/ár arányt mondhat magáénak.




Annak érdekében, hogy a kivetítő kis mérete miatt ne kelljen kompromisszumot kötni a képminőségben sem, az LV-7230 a Canon saját fejlesztésű és gyártású objektívje két, mindkét oldalán aszférikus felületű lencsetagot tartalmaz. A nagylátószögű, 1.6-szoros zoom objektívnek köszönhetően a kivetítő a mennyezethez közel is elhelyezhető, a trapéztorzítás kiküszöbölésével 2.5 méter átlójú kép vetíthető már 2.5 méter távolságból is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.