Hirdetés

Psion Revo PDA Bluetooth támogatással



|

Hirdetés

Már korábban is hallani lehetett olyan híreket, amelyek szerint a társaság valamiféle vezetéknélküli eszközön dolgozik, de egészen idáig semmi jel nem utalt arra, hogy a Psion Bluetooth, vagy más drótnélküli hálózati megoldás kifejlesztésén fáradozik. A Psion a közelmúltban azonban megkeresett számos reklámügynökséget egy olyan partnert keresve, amely reklámkampányt készít a társaság közeljövőben megjelenő új eszköze számára. Bár az új eszközről szóló híreket visszatartotta a cég, a társasághoz közelálló hírforrások szerint egy vezetéknélküli termékről van szó.

A Geek.com információi szerint nem másról van szó, mint egy felújított Revo PDA (Personal Digital Assistant - Digitális személyi segéd) változatról, amely immár vezetéknélküli hálózati kapcsolatot megvalósító Bluetooth rendszerrel is el lett látva.
A Bluetooth egy viszonylag új szabvány, amely különféle digitális eszközök összekapcsolását teszi lehetővé kábelek nélkül. Az új, jelenleg még gyerekcipőben járó rendszer, az irodákban már megszokott kábelrengeteget szüntetheti meg, de emellett a hálózat kialakítása is egyszerűbbé válik a néhány méter hatótávolságú rendszerrel.

A Geek.com weboldal hírforrása arról is beszámolt, hogy az új Revo háttérmegvilágítású szürkeskálás kijelzőt fog tartalmazni, valamint USB-alapú dokkolórendszer is lesz benne. Akárcsak a jelenlegi modell, az új változat is 16 MB memóriát fog tartalmazni, és beépített NiMH újratölthető akkumulátorról működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.