Hirdetés

Razzia a feltételezett kalózok ellen



|

Számos torrentoldal leállt - rendőrségi akció a háttérben.

Hirdetés

Az elmúlt egy évbene folyamán az ASVA és a Pro Art rengeteg bejelentést tett a rendőrségen a megítélése szerint illegálisan működő fájlcserélő rendszerekről. Mai közleményük szerint a rendőrség ezeket az információkat összegyűjve a napokban sikeres akciót hajtott végre. A közleményből az is kiderül, hogy Magyarországon a legális tartalomipari veszteség 48,5 százaléka az interneten keletkezik, ezért a mostani akciónak nagy jelentőséget tulajdonítanak a kalózkodás elleni küzdelemben. Az anyag semmiféle konkrétumot nem tartalmaz, így a részletekre még várnunk kell - állítólag további tájékoztatással a jövő hét elején szolgálnak majd.

 

A razziák híre már tegnap megjelent az interneten, ahol néhány ismert hazai fájlcserélő oldal leállásáról számoltak be. Társlapunk, a GameStar folyamatosan frissülő cikkében követi az eseményeket. Eszerint ma reggelre több, teljesen halottnak hitt hazai torrentoldalon arról olvashatók információk, hogy mindenki visszatér, és a felhasználóknak sem kell aggódniuk, ugyanis nem tároltak senkiről adatokat. A Webisztán blog szintén kiemelt helyen foglalkozik a témával.

 

Mi történik a torrentoldalakkal?>>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.