Hirdetés

RealPlayer kerül a Sony Ericsson mobilokba



|

Hirdetés

A RealPlayer mobiltechnológiát a 3GPP streaming technológiája mellett kínálják, melyet a Sony Ericsson már sok készülékén kínál, közölte a cég alkalmazástervezési igazgatója, Susanna Bill, aki nem tudta megmondani, mikor jelennek meg a technológiát kínáló telefonok, mivel ez a piac fejlődésétől függ. A RealPlayer mobiltechnológia segítségével a felhasználók zenei és videofájlokat tudnak készülékeikre letölteni vagy a RealNetworktől, vagy a szolgáltatóktól, ugyanis a gyártó nem foglalkozik tartalomértékesítéssel.

A Sony Ericsson a Helix közösség tagja, e fejlesztői csoport a RealNetworksszel közösen dolgozik a Helix DNA médiatechnológián, ami a Real termékeinek alapja. A RealNetworks mobiltechnológiája immár azokon a kézi eszközökön használható, amelyek a Linux, az Openwave Phone Tools 7, a PalmOS, a Series 60, a Symbian és a WinCE operációs rendszert futtatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.