Hirdetés

Red Dot díjat nyert a Nokia 8800



|

Hirdetés

A Nokia 8800-t innovatív, kiváló formatervezésével és praktikus asztali állványával érdemelte ki az elismerést. Ez az első mobiltelefon, amelynek elegáns formájú felületét rozsdamentes acél és ásványi üveg borítja. Szolgáltatásai között lenyűgözően tiszta képet eredményező, több mint 260 ezer színárnyalatot megjelenítő kijelző, és a világ egyik legjobb zeneszerzője, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangok szerepelnek. A 2006-os díjakra benevezett 2068 termék közül csupán 36 kapta meg saját kategóriájában a Legjobbak legjobbika díjat. Emellett további 485 terméket láttak el a Red Dot minőséget igazoló pecséttel, amelynek nyertesei között a klasszikus összecsukható telefonformát megbolondító Nokia N90 is szerepelt. A nyertesek, köztük a Nokia 8800 tervezői a németországi Essenben egy gála keretében vehették át a díjakat. A nyertes termékek egy különleges kiállításon tekinthetők meg 2006. június 27-től július 23-ig az esseni Red Dot múzeumban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.