Hirdetés

Régi programok futtatása



|

Hirdetés

Ezek tökéletesen működnek, egy kivétellel: hangjuk nincs. Mivel a Windows XP-nek nincs DOS-üzemmódja, és a mai modern hangkártyákhoz sem mellékelnek DOS-os meghajtókat, tanácstalan vagyok; nem tudom, mit tegyek, hogy megszólaljanak kedves programjaim.Egy VDMSound nevű aprócska, ingyenes segédprogrammal egyszerűen megoldható a probléma, az alkalmazás ugyanis tökéletesen, szoftveres úton emulál egy "ősi" SoundBlaster hangkártyát a DOS-os programok számára. Kezelése igen-igen egyszerű, telepítés után elég az Intézőben megkeresni a DOS-os program indítóállományát, majd a jobb egérgombbal elérhető menüben kiválasztani a Run with VDMS pontot. Ha ezek után se lenne hangja a régi játéknak, akkor a VDMSounddal részletesen konfigurálhatjuk az emulált hangkártyát.




Régi programok futtatása, SoundBlaster hangkártya emulálása a VDMSound segítségével
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.