Hirdetés

Régi-új HP lézernyomtató – Európában kizárólag Magyarországon



|

Hirdetés

A HP LaserJet 6L megújult változata, a HP LaserJet 6L pro április közepétől ismét kapható lesz – Európában egyedül – Magyarországon.

A megújulás jelen esetben azt jelenti, hogy a HP a régebbi modellt változatlan mechanikával, de a jelenlegi igényeknek jobban megfelelő, korszerűbb alaplappal látta el. Így az eredeti modellnél másfélszer gyorsabb processzor és négyszer több memória szolgálja, hogy a felhasználó minél hamarabb hozzájusson kinyomtatott dokumentumaihoz.

A HP LaserJet 6L pro Európában egyedül Magyarországon kerül forgalomba, így természetesen teljesen lokalizált, vagyis kívül-belül magyarul "beszél". A HP a nyomtatót elsõsorban azoknak az egyéni- és kisvállalkozásoknak szánja, amelyek minõségi lézernyomtatót szeretnének használni, de szűkös anyagi lehetõségeik nem teszik lehetõvé, hogy százezer forint feletti összeget ruházzanak be

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.