Hirdetés

Rejtélyes eltűnés



|

Hirdetés

Nemrég telepítettem újra gépemet és a szükséges programokat (Windows XP-vel), de amikor a fényképezőgépet akartam csatlakoztatni a soros kapura, a program nem találta meg. Az eszközkezelőben utánanéztem, és tényleg eltűnt. Sajnos nem emlékszem, hogy telepítéskor megvolt-e még, de most nagy szükségem lenne rá. Hogyan hozhatnám vissza újratelepítés nélkül?Valószínűleg egy nem XP-kompatibilis program okozta a rejtélyes jelenséget. Meg kell keresni, melyik szoftver akart a soros kapun keresztül kommunikálni. Manapság már nem sok ilyen program létezik, mert a legtöbb eszköz már a sokkal gyorsabb USB-t használja. Ily módon szűkítve a kört valószínűleg éppen a fotómasina kezelőprogramja a ludas a dologban. Érdemes felkeresni a gyártó cég weboldalát, és egy újabb verziót letölteni onnan. Valószínűleg a régi eltávolítása, valamint az új, kompatibilis változat telepítése után ez a soros probléma is megoldódik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.