Hirdetés

Reklámszűrő beállítása



|

Hirdetés

Pár oldal megnyitása után már láttam áldásos tevékenységét, hiszen sok kellemetlenkedő ablakot szűrt ki. Egyes helyeken (például a sourceforge) viszont zavaró volt, hogy többször kellett betöltenem az oldalt, mire le tudtam tölteni egy állományt. Hol tárolja az engedélyezett lapok listáját az Internet Explorer? Tudom-e ezt módosítani?Az új reklámszűrő nagyon szigorúan bánik a felbukkanó ablakokkal és a letöltendő állományokkal. Ez olyan esetben lehet zavaró, ahol a letöltést automatizálták, tehát megadott számú másodperc elteltével férhetünk hozzá a szükséges állományhoz. Ilyen esetekben ideiglenesen vagy végleg is engedélyezhetjük a felbukkanó ablakokat. Amennyiben csak egyszeri alkalommal szeretnénk letölteni, akkor a lap felbukkanásakor tartsuk lenyomva a billentyűt, így lehetőség nyílik a fájl mentésére. Ha elfelejtettük, vagy lekéstünk erről, akkor a hivatkozás alatt megjelenő sávra kell kattintanunk, majd választanunk a felbukkanó lehetőségek közül.

Ezek a megoldások a legtöbbször csak ideiglenesen használhatóak: a teljes engedélyezéshez érdemes az Internet Explorer beállításai között megbúvó ablakot használnunk, amelyet az Adatvédelem fül alján lévő Beállítások gomb megnyomására hívhatunk elő (vagy akár az Eszközök menüből is). A listán szereplő elemek az állandóan engedélyezett lapokat tartalmazzák. Több aloldal felvételéhez a csillag karaktert is használhatjuk. Az itt nem szereplő helyek automatikusan le vannak tiltva. A tiltás szintjét egy legördíthető listából szabályozhatjuk, de csak az Internet Explorer beállításainak Adatvédelem fülén lehet teljesen kikapcsolni (más reklámszűrők használata esetén).



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.