Hirdetés

Rekordbevétel 2004-ben az APC-nél



|

Hirdetés

Az APC Large Systems és Small Systems üzletága egyaránt kimagasló eredményeket ért el mind 2004 utolsó negyedévében, mind a teljes évben. A Large Systems üzletág elsősorban az adatközpontok, intézmények és kommunikációs alkalmazások számára biztosít háromfázisú szünetmentes tápegységeket (UPS-eket), szolgáltatásokat, precíziós hűtőeszközöket és kiegészítő termékeket. A Small Systems üzletág áramellátási, szünetmentes tápegység és vezérlő termékeket kínál a személyi számítógépek, szerverek és hálózatok piacára.

Az előző év negyedik negyedévére és a teljes 2004-es évre az APC rekordbevételről számolt be a Large Systems üzletágban. A negyedik negyedévi 107.7 millió dolláros bevétel 41 százalékos növekedést mutatott az előző év azonos időszakához képest.




„Egyértelmű, hogy a keresletfokozó programjaink pozitív eredményeket hoztak, így 2005-ben további befektetéseket tervezünk hasonló programokba, különösen globális oktatási programjainkba. 2004-ben 86 millió dollárt fektettünk be a kutatás-fejlesztésbe. 2005-ben az új NCPI rendszerekkel és a végfelhasználók piacát célzó új megoldásokkal továbbra is az iparági fejlesztésekre helyezzük a hangsúlyt. Az APC rendelkezik a szükséges technológiával, rendszerekkel és támogatással, hogy segítse ügyfeleit üzleti céljaik elérésében, legyen szó akár a mobil számítástechnika termelékenységi problémáiról, a hálózati beszédátvitel (voice over IP - VoiP) megvalósításáról vagy egy igény szerinti adatközpont fenntartásáról” - számolt be az APC 2005-ös terveiről Rodger B. Dowdell, Jr.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.