Hirdetés

Rekordnyereség a Symantecnél



|

Hirdetés

április 1-én véget ért pénzügyi év eredményét.

A Symantec 713 millió USD-t könyvelt el erre a negyedévre, amely az előző év azonos negyedévének 556 milliójához képest 28 százalékos növekedést jelent. A 2005. pénzügyi év összbevétele 2.6 milliárd dollár volt, a növekedés a 2004. pénzügyi év 1.9 milliárd dollárjához képest 38 százalék.

Ebben a negyedévben a Symantec vállalatvédelmet, vállalati kezelést és a kapcsolódó szolgáltatásokat felölelő, világméretű vállalati üzletága a teljes bevétel 49 százalékát hozva 22 százalékkal nőtt az előző év azonos negyedévéhez képest. A teljes bevétel 36 százalékát képviselő vállalatvédelmi üzletág 23 százalékos növekedést mutat, a vállalati kezelési üzletág a teljes bevétel 11 százalékát képviselve 14 százalékot nőtt, a szolgáltatási üzletág 60 százalékos növekedésével a teljes bevétel 2 százalékát adja. A Symantec fogyasztói üzletága hozta a teljes bevétel 51 százalékát, növekedése 34 százalékos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.