Hirdetés

Rendetlen Kedvencek



|

Hirdetés

Kicsit lusta vagyok időt szánni arra, hogy melyik működik még, és melyik nem. Van egy gyorsabb megoldás az összes hivatkozás ellenőrzésére?Sajnos a Windows nem tartalmaz olyan lehetőségeket, amelyekkel minden hivatkozás alapos vizsgálat alá kerülne. De másoknak is gondot okozott gyűjteményük rendezgetése, így jött létre az AM-Deadlink (www.aignes.com) nevű program. Használata nagyon egyszerű: csak ki kell választanunk a megfelelő böngészőt, majd a lista megjelenése után a Könyvjelzők ellenőrzése gombra kell kattintanunk. A vizsgálat az internetkapcsolattól függően több tíz percig is eltarthat! A végeredményt a Folyamat oszlopra kattintva rendezhetjük, így az érvénytelen hivatkozásokat egyszerű kijelölés után törölhetjük. A program sok hasznos funkciót tartalmaz, így az érvényes bejegyzéseket akár tömörített állományba is menthetjük, vagy egy beépített böngészővel is ellenőrizhetjük. Néhány oldalnak egyedi ikonja is van, ezt egy gomb megnyomásával minden hivatkozáshoz letölthetjük.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.