Hirdetés

Rendszergazdák Világnapja 2010 - végleges program, temérdek nyeremény!



|

Az ESET támogatásával idén első alkalommal rendezzük meg a Rendszergazdák Világnapját, ahol izgalmas programok és értékes nyeremények várják a részvevőket.

Hirdetés

Július 30-án - azaz pontosan 1 hét múlva - tartjuk meg a Rendszergazdák Világnapját, ami pontosan azokról az emberekről szól, akik nélkülözhetetlennek számítanak a vállalati mindennapok során. Örömmel jelentjük, hogy a kora délután kezdődő és az estébe nyúló rendezvény programja közel véglegessé vált, illetve pontos információink vannak a megrendezendő versenyekről és játékokról is.

 

Az ilyenkor megszokott szép napos idő esetén a Zöld Pardonban tartandó Világnapra 14:00-tól várjuk a lelkes rendszergazdákat, ha viszont netán borúsra fordulna az idő, akkor a Szeparé bisztrót érdemes és kell célba venni. Az esetleges módosításról a rendezvény oldalán értesülhet minden résztvevő.

 

Programok:


14:00-14:30 - Érkezés

14:30-15:10 - ESET: Vírusölés élőben! Csak 18 éven felülieknek!

15:10-15:50 - IBM: Mitől szuper egy számítógép?

15:50-16:10 - Legviccesebb user-sztorik (szavaztok leadása 16:10-17:10)

16.10-16.50 - PC World játék (nevezés 14:00-15:30)

16:50-17:00 - Szünet

17:00-17:40 - Dombóvári István stand-upja (Dumaszínház)

17:40-18:20 - Díjátadó és zárszó

 

Nyereményeink:


HP nyereményjáték: 400 000 Ft értékű tanfolyamcsomag a HP Oktatás felajánlásával.

 

Legviccesebb user-sztorik:

1. díj: Intel® SRCSASLS4I RAID vezérlő a Real.com jóvoltából,
2. díj: Micro BladeZ Apach távirányítós helikopter az Ez Pont Az jóvoltából,
3. díj: Mini frigó az Ez Pont Az jóvoltából.
Az első három helyezett kap továbbá egy-egy K-Dron logikai játékot az Ez Pont Az jóvoltából.

Közönségdíj: HexBug az Ez Pont Az jóvoltából.

 

PC World rendszergazdaverseny:

1. díj: Robotkar az Ez Pont Az jóvoltából,
2. díj: Napelemes Robot Kit az Ez Pont Az jóvoltából,
3. díj: Életóra az Ez Pont Az jóvoltából.

 

Ahogy korábban is említettük, az eseményen kiállítás és vásár is lesz, mégpedig az alábbi módon:

 

- A HP standján feladatmegoldó videojátékokkal játszhatnak a résztvevők, ezenkívül aki vállalkozik kérdőívük kitöltésére, ajándékokat kap. A legszerencsésebb kitöltő 400 000 Ft értékű tanfolyamcsomagot vehet át a HP Oktatás jóvoltából.
- A Balabitnál a hallgatók teszteket tölthetnek ki, jutalmuk pedig egy-egy sörkupon.
- A HumanoIT hostessei minden résztvevőnek energiaitalt ajándékoznak.
- Az ünnepeltek az Axe-lányok mellett a Computer Emporium lányaival is fényképezkedhetnek. Utóbbiak standjánál Asus bemutatókat is megtekinthetnek, kérdőívet tölthetnek ki és vásárolhatnak is.
- Használd fel újra! Az IT Services Hungary standjánál különböző hardverekből és alkatrészekből iparművész segítségével alkothatnak új eszközöket a rendszergazdák. Alkotásaitokat a rendezvény végén haza is vihetitek!

 

Az 500 Ft-os belépőért nem csak egy sörre és egy virslire fizetünk be, de még értékes ajándékot is adunk. Ráadásul, ha rendszergazda vagy és jelzed felénk részvételi szándékod, megkeressük a munkáltatódat, és személyesen kérjük fel, hogy engedjen el és fizessen be hozzánk! Minden cég, ami megajándékozza a részvétellel rendszeradminisztrátorát, felkerül dicsőségfalunkra!

 

A Rendszergazdák Világnapjára még bátran lehet regisztrálni, a jelentkezést online módra vagy e-mail formájában - regisztracio@idg.hu - is megtehetik az érdeklődök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.