Hirdetés

Rendszergazdák világnapja az ESET támogatásával



|

Július 30-án ünnepeljük meg közösen a rendszergazdák világnapját! Egy nap, amely csak róluk szól.

Hirdetés

A technológiai fejlődésben fénysebességgel rohanó világunk egyik legújabb embertípusa a rendszeradminisztrátor, közismertebb nevén a rendszergazda. Ők azok, Akiknek áldásos munkája nyomán épülnek és üzemelnek hálózataink, feltámadnak rég halottnak hitt számítógépeink, és megoldódnak a különböző programokkal kapcsolatos problémáink. Mind a munkahelyen, mind a magánéletben hozzájuk fordulunk segítségért, ha informatikával kapcsolatos kérdésünk van. Sajnos gyakran túlságosan is természetesnek vesszük, hogy a dolgok jól működnek körülöttünk, megfeledkezve ezáltal azokról, akiknek ezt köszönhetjük, s akiknek hála, mindig zökkenőmentesen dolgozhatunk. Legyen hát az évben egy nap, amikor minden róluk szól. Legyen ez a rendszergazdák világnapja!

 

 

 

A rendszeradminisztrátorok elismeréséért 11. éve küzd a sysadminday.com. Idén július 30-án, a rendszergazdák világnapján a PC World magazin a munkahelyekkel összefogva szeretné megajándékozni az ünnepelteket egy nap személyre szabott lazítással. Az 500 Ft-os belépőért nemcsak egy sört és egy virslit kapnak a résztvevők, de még értékes ajándékot is. Ráadásul, ha rendszergazda vagy, és jelzed felénk részvételi szándékod, megkeressük a munkáltatódat, és személyesen kérjük fel, hogy engedjen el és fizessen be hozzánk!

 

 

Minden cég, amely megajándékozza a részvétellel rendszeradminisztrátorát, felkerül dicsőségfalunkra! Sőt! Ha most elküldöd nekünk vicces rendszergazda vs. felhasználó történetedet a regisztracio@idg.hu címre, a legpoénosabb sztorit mi egy Intel® SRCSASLS4I RAID vezérlővel honoráljuk a Real.Com jóvoltából.

Időpont: 2010. július 30. 14:00 – 19:00


Helyszín:
Zöld Pardon
Rossz idő esetén: Szeparé bisztró
(Ha bizonytalan az időjárás, nézzétek meg a honlapot, ott aznap már megtaláljátok, hol leszünk!)

 

Tervezett programjaink:
- A pódiumon
- Stand-up comedy: Dombóvári István (Dumaszínház)
- Válogatás a nyereményjátékra beérkezett legjobb felhasználói történetekből és díjátadó
- Miért mániánk a biztonság?
- A rendszergazda, ha hibázik – humoros történetek
- Extrém rendszerek – különleges esettanulmányok

 

Csatlakozz te is a Rendszergazdák Világnapjához a Facebook-on! http://hopp.pcworld.hu/7129

 

Részleteket, a folyamatosan frissülő programunkat, meglepetéseket és a regisztrációt megtalálod a http://rendszergazdanap.web4.hu/ oldalon! Regisztráció: https://www.pcwplus.hu/konferencia/40

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Főtámogató  
 

Partner
 
Intel Xeon szerverek
 
HumanoIT

Kiállító
 
 
Intel Xeon szerverek
 
 
HP
 
EzPontAz
 
IT Services Hungary

 

Médiatámogatók

MailBox.hu
hup.hu
mobilport.hu
technet.hu
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.