Hirdetés

Rengeteg adattal frissült a Bing és a Google Maps



|

Új nagyfelbontású fotók és földrajzi adatok egyaránt kerültek a két térképbe.

Hirdetés

A Microsoft tulajdonában lévő Bing keresőmotor új Bird's Eye fotókkal bővült, méghozzá Európáról, Ausztráliáról, Új-Zélandról, Tokyóról, és Amerikáról egyaránt. A Bingre összesen 215 terabájt új adat került fel, amivel összesen már 230 004 négyzetkilométert fed le a részletes légifelvételeket biztosító Bird's Eye. Ebből 84 450 négyzetkilométernyi az új tartalom, a maradékot pedig frissítették.

 

Eközben a Google Maps is megújult - ide Európáról, Afrikáról és Ázsiáról kerültek fel földrajzi adatok, illetve új képek Horvátországról, Csehországról, Görögországról, Írországról, Olaszországról, Lesothóról, Makaóról, Portugáliáról, San Marinóról, Szingapúrról és a Vatikánról.

 

A Google esetében a POI-k is frissültek, pontosabb neveket és címeket kaptak, többek között a repülőterek és egyetemek is. A keresőóriás egyébiránt nemrég hozta el az otthonokba 360 fokban az Antarktiszt

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.