Hirdetés

Rengeteg hibát javít a Google Chrome 13



|

A mai napon kiadásra került a Chrome 13 stabil változata.

Hirdetés

A szokásos tesztelési fázist követően ma kikerült a Google honlapjára a végleges, immáron stabil, 13-as számjelzéssel ellátott böngészőjük. Az új Chrome 30 olyan hibát javít, ami a fejlesztő által "high", azaz magas kockázatúnak volt ítélve, mely a második legszigorúbb besorolás a saját skálázásukban. Ezen felül 9 "medium", vagyis közepes, és több alacsony szintű hiba is száműzve lett.

 

A tapaszokon kívül néhány új funkció is bekerült, mint például az Instant Pages névre hallgató újdonság, mely a kereséskor kidobott találatok közül a Google által leghasználhatóbbnak vélt oldalakat azonnal betölti a háttérben, így amikor mi rákattintunk nem kell várnunk, mivel nincs töltési idő. A szolgáltatás értelemszerűen némi extra adatforgalmat generál, így a korlátolt mobilnettel rendelkezők könnyen kikapcsolhatják a szolgáltatást.

 

 

Egy régóta hiányolt funkció is élesítésre került, méghozzá a nyomtatási előnézet, mely egyelőre Windows és Linux operációs rendszerek alatt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.