Hirdetés

Reptesd a saját szuperhősöd



|

Amennyiben kezd a szemünk kifolyni a sok monitorbámulástól, ugyanakkor rajongunk a képregények repülő szuperhőseiért, akkor itt a megoldás.

Hirdetés

Az emberi leleményesség (vagy sokak szerint hülyeség) határtalan, ezt bizonyítja ez a projekt is, melynek végeredményeként az rc repülőkhöz hasonló, levegőben szárnyaló szuperhőst kapunk. Tény, hogy a dolog működik, ugyanis a durván másfél kilós testet egy hat kiló tolóerejű motor repteti, ráadásul szuperemberünk képes helyből is felszállni, akár az angolok Harrier nevű vadászgépe, vagy egy helikopter. Kialakításának köszönhetően felhajtóerő keletkezik a felületén, másként hogyan is maradna a levegőben, tud fordulózni, emelkedni és süllyedni, szóval ez maga a varázslat. Megrendelhető "lapra szerelt" változatban, ahol mi magunk tudjuk pdf fájlok alapján összerakni a figurát, ez mindössze 20 dollárt kóstál, vagy megvehetjük a készterméket, amiért közel 300 dolcsit kell perkálnunk. Annyi biztos, hogy ha egyik délután hazaállítanék a feleségemhez egy 60.000 forintos rc szuperhőssel, akkor viszonylag rövid időn belül a csomagjaimon ülhetnék pályaudvaron.

Így néz ki működés közben:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.