Hirdetés

Richard Branson feltalálta a hálózat nélküli mobiltelefon-hálózatot



|

Hirdetés

Branson a már meglévő szolgáltatók rendszerét fogja használni egy megállapodás keretében, ő maga pedig előfizetéseket és készülékeket értékesít. A Virgin brand ugyanis, mint oly sokszor már, a világ alighanem legkreatívabb marketingelméje szerint most is működni fog. Branson ugyanis úgy véli, hogy a jövő kommunikációjában éppen a mobilrendszerek jelentik azt a szolgáltatást, illetve a telefonokon keresztül eszközöket, amelynek az értékesítésében a márkának a legnagyobb szerep jut. Mivel a Virgin brand sok előfizetőt vonz, így mindenki jól fog járni. A Virgin Airlines, a Virgin Megastore, a Virgin Records, a Virgin Cola és sok más termék és szolgáltatás bevezetésének tapasztalatával a háta mögött Richard Barnson biztosan, aki már ennek az évnek a végére öt országban tíz új mobilpiac megnyitását tervezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.