Hirdetés

Rogue ATX tápegység - főként gamereknek



|

Az nJoy termékkínálata most egy új gamer ATX tápegység-családdal bővül, ami a Rogue névre hallgat. Az új sorozat három különböző teljesítményű modellel érkezik - 450W, 500W, 600W - és várhatóan 2012. október elején kerül a boltokba.

Hirdetés

A sorozatot különösen a játékosok és a nagy teljesítményű számítógépek felhasználóinak fogyasztásigényéhez tervezték. A Rogue tápok egyik fő jellemzője az aktív PFC, egy áramkör, ami megváltoztatja a terhelés hatására pulzáló áramhullám alakját, ezáltal növelve a teljesítménytényezőt. Ez teszi lehetővé a leghatékonyabb áramszállítást az áramszolgáltatótól a felhasználó felé.

Szintén nagy előnye a széria tagjainak, hogy ultraalacsony 21dB zajszinten dolgoznak. A Rogue tápegységeket fejlett hőszabályzóval szerelték fel, amely automatikusan változtatja a 120mm-es ultracsendes ventilátor forgási sebességét a működési hőmérsékletnek megfelelően. A hőmérsékletet folyamatosan figyelik a beépített érzékelők. Ez a funkció azért is fontos, mert segítségével csökkenteni tudjuk a tápegység teljes fogyasztását.

Az nJoy Rogue teljes körű védelmet nyújt túlfeszültség (OVP), feszültségcsökkenés (UVP), rövidzárlat (SCP), túlmelegedés (OTP) és túlterhelés (OPP) esetén is. A táp extra hosszú, 50 centiméteres, kábellel rendelkezik, lehetővé téve bármely hardvereszköz elérését nagy méretű házban is. A házon belüli elrendezésük megkönnyítésére a kábelek műanyag kábelrendező harisnyával lettek ellátva. A csatlakozók száma is igen impozáns, nem okoz problémát a nagy számú eszköz: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6+2 pin PCI-Express, 1 x 4+4 pin ATX12V/EPS12V, 1 x 20+4 pin; így ez a tápegység ATI Crossfire és nVidia SLI támogatásra is fel van készítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.