Hirdetés

Rossz papírt töltöttek ki - Dotcom visszakapja vagyonát



|

Kezd már kicsit röhejes lenni a Megaupload körüli vígjáték, most éppen az derült ki, hogy a vasszigorral elfogott Kim Dotcom minden vagyontárgyát visszakapja egy eljárási hiba miatt.

Hirdetés

Voltak az elmúlt időszakban a Megaupload bezárása utáni bohózatnak egészen vicces momentumai, és persze Kim Dotcom is kemény hangon megmondta a magáét az egész eljárással kapcsolatban, de a történet még mindig tartogat meglepetéseket.

Most éppen az derült ki, hogy egy eljárási hiba miatt a Megaupload első embere mégsem veszíti el elkobzott vagyonát. Nem valódi jogorvoslatról van szó, csupán annyi történt, hogy Dotcom elfogása után rossz formanyomtatványt töltöttek ki, ezért nem maradhat zárolva egyetlen vagyontárgy sem (a számlái viszont igen, ha ez vígasztal bárkit is).

Hollywood akár filmet is forgathatna már erről a bohózatról, bár valószínűleg nem teszik. Túl sokan töltenék le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.