Hirdetés

Rowling perli a Harry Potter Lexikont



|

Az írónő beperelte a blogként indult Harry Potter Lexicon kiadóját.

Hirdetés

hp.jpg

J. K. Rowling perbe fogta a Harry Potter Lexicon kiadóját. A könyv a népszerű rajongói weboldal alapján készült. A Lexicon a Harry Potter univerzum enciklopédiája, mely többet között magában foglalja a könyvekben szereplő varázsitalok és varázslatok listáját és nem kevésbé érdekes bestiáriumot is tartalmaz. Valamennyi bejegyzés referenciaként idézi a forrást is. Az oldalról kiderül, hogy Rowling figyelemmel kíséri az oldalt és jó kapcsolatot tart fent a készítőkkel. Egy helyütt idézik is elismerő sorait: "Ez egy nagyszerű oldal... az én természetes otthonom." ("This is such a great site...my natural home.")

 

Mégsem annyira otthon?>>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.