Hirdetés

Saitek-féle Cessna 172 replika kormány



|

A fotelrepülősök bizonyára értékelik ezt a szarvkormányt, melyet a népszerű típus ihletett.

Hirdetés

A Saitek temérdek kiegészítőt kínál a repülős játékok szerelmeseinek, találunk náluk botkormányt, gázkar panelt, HOTAS-t, lábpedált, multi-és kapcsoló panelt is, de ez a Cessna 172 kormány telitalálat. A Cessna Aircraft Company népszerű modellje (bár melyik nem az), annyira könnyen vezethető, hogy az amerikai háziasszonyok is könnyedén boldogulnak vele.

A legtöbb repülőtéren állandó lakó a 172-es, nem csoda hát, hogy a Saitek is ezt választotta a replika alapjául. A kormány 200 dollárért kerülhet a tulajdonunkba, míg a trim kerék 50 dollár, a lábpedálok pedig 210 dollár ellenében egészíthetik ki az alapeszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.