Hirdetés

Samsung 4 GB kapacitású DDR modul



|

Hirdetés

A DIMM (In line Memory Module) modul harminchat 1 Gigabit kapacitású DDR szinkron DRAM (SDRAM) egységből áll, melyek 4 Gbyte kapacitást biztosítanak a nagy teljesítményigényű alkalmazásokhoz, például szerverekhez, munkaállomásokhoz és szuperszámítógépekhez.

A 4 Gbyte-os DDR DIMM memória a Samsung 0,10 mikronos technológiával készülő 1Gb kapacitású DDR SDRAM egységére épül. Az 1 GB-os DDR SDRAM 266 Mbps és 333 Mbps teljesítményt biztosít, és x4, x8, valamint x16 bites konfigurációban lesz elérhető, az iparágban elfogadott 400mil TSOP2 tokozásban.

A Samsung fejlesztette ki az iparág első, teljes mértékben működő 1 GB kapacitású DDR SDRAM modulját 2002. decemberében, melyből mintákat juttatott el a fő rendszerfejlesztőknek. A Samsung 2003. második felére tervezi a tömeggyártás beindítását.

A Samsung a fejlett memóriamegoldások piacának vezetője a DDR333 és DDR400 nagysebességű megoldások, valamint az 512 MB és 1GB kapacitású egységek területén egyaránt. A Gartner Dataquest kutatói szerint az 1 GB kapacitású DDR SDRAM modulok piaca 2006-ra 7,4 milliárd dollárt tesz majd ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.