Hirdetés

Samsung kijelző a Google Glassban



|

A Google úgy döntött, a Samsung OLED kijelzőjét választja az okosszemüveghez.

Hirdetés

A Google teljes uralmat szeretne a Glass fölött, és nem csak azért, hogy gondoskodjon a felhasználók biztonságáról, hanem azért is, hogy abszolút saját terméket dobjon a piacra. Úgy tűnik, hogy ennek ellenére mégis szüksége van külső segítségre a hardverhez. 

Ami az okosszemüveg kijelzőjét illeti, olyan megoldást kell alkalmazni, ami átlátszó, még kicsi méretben is kiváló felbontást biztosít, ráadásul energiát is alig fogyaszt. Ez utóbbi már csak a készülék méretei miatt is nagy fontossággal bír. 

A jelentések szerint a Google a Samsunghoz fordult segítségért: a kereskedelmi forgalomba kerülő Google Glass kijelzője egy OLED panel lesz. A Korea Times értesülései szerint a Google ráadásul bizalmas információkat is megoszt a Samsunggal a jövőbeli terveiről, mindezt pedig jól bizonyítja ez a mostani együttműködés. Az ugyanakkor érdekes ténynek tekinthető, hogy az Androidot tekintve a Samsung gyakorlatilag a Google nyakára nőtt, az utóbbi pedig most sem lesz igazán hardvergyártó. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.