Hirdetés

Samsung márkabolt nyílt az Allee-ban



|

Hatalmas választék és gyorsszerviz várja prémium bolt látogatóit.

Hirdetés

A mai napon az Allee Bevásárlóközpontban hivatalosan is megnyílt a dél-koreai vállalat legújabb prémium márkaboltja, a 105 négyzetméteres Samsung Experience Store a gyártó termékeinek, továbbá a hozzájuk tartozó kiegészítők rendkívül széles választékával várja a vásárlókat. A boltban többek közt telefonok, táblagépek, notebookok és fényképezőgépek kaphatóak.


Hasonlóan az Apple saját márkaboltjaihoz a Samsung új üzletében is kipróbálhatóak a gyártó eszközei, ezen felül képzett tréner csapatot is lehet ostromolnia a termékek kapcsán felmerült kérdésekkel. Az új Experience Store méltó felavatásaként itt debütált tegnap a Galaxy S4 okostelefon, az érdeklődők ebben az üzletben találkozhatnak elsőként a mobillal.


Az üzlet további előnye, hogy a termékekkel felmerült apróbb problémákat a helyszínen lévő gyorsszervizben is képesek lehetnek megoldani a gyártó munkatársai, ezzel sok kényelmetlenséget megspórolva az ügyfeleknek. Végül a 10,1 colos Galaxy Tabot a napokban vásárolni kívánóknak jó hír lehet, hogy nyitási akcióként az első 50 darab mellé Wi-Fi vezérlős Samsung ST150F digitális fényképezőgép jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.