Hirdetés

Samsung mobiltelefon - merevlemezzel



|

Hirdetés

A maga nemében világelső SPH-V5400 modell egy összehajtható készülék, a benne lévő merevlemez kapacitása 1.5 gigabájt. A tárolót a legkülönfélébb médiatípushoz lehet használni, például azoknak a fotóknak a tárolására, melyeket a telefon megapixeles beépített kamerájával készítenek, illetve zene fájlok tárolására. A telefonnal MP3 formátumú zenei fájlok is lejátszhatók. A telefon egy beépített FM vevőt is tartalmaz, amit rádióhoz kapcsolva lehet kihangosítani. Az egyéb funkciók sorába tartozik egy TV kimenet, két hangszóró, 64 szólamú polifon csengőhang és két LCD panel. A főképernyő egy TFT LCD, melynek felbontása 240x320 képpont, a másodlagos kijelző egy OLED, ennek felbontása pedig 128x128 képpont.




A CDMA2000 1x EvDO szabványhoz készült készülék ára körülbelül 800 dollár lesz. Komolyabban egy éve merült fel, hogy merevlemezt helyezzenek mobiltelefonba, mivel a multimédiás funkciókkal - zenelejátszóval, álló és mozgókép rögzítésére képes kamerával - bővített eszközök nagyobb memóriakapacitást igényelnek. Ezzel párhuzamosan a merevlemez gyártók 1 hüvelyk alá akarják csökkenteni a merevlemez méretét. Ilyeneket már gyárt a Hitachi tároló gyártó leányvállalata, a Cornice és a GS Magicstor. Ez év januárjában a Toshiba már bemutatott egy 0.85 hüvelykes meghajtót, a Seagate pedig a harmadik negyedévben kezdi majd árulni 1 hüvelykes merevlemezét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.