Hirdetés

Samsung P310 - Card Phone II



|

Hirdetés

A Samsung P310-ese vékony és széles formájának köszönhetően kitűnően hordozható. A tervezők és mérnökök együttes munkájának köszönhetően a Card Phone II vastagsága már mindössze 8,5mm. A P310 elhagyta a P300 retro kinézetét és elegáns feketébe burkolózott. Az egyszerű és letisztult, hitelkártyára emlékeztető P310 modern formatervezése egészen biztosan vonzónak bizonyul a divatot szemmel tartó, dolgozó szakemberek számára. A kifinomult ízléssel megtervezett P310 tökéletes útitárs azon üzleti felhasználók számára, akik olyan divatos és pillekönnyű mobiltelefont szeretnének, amely bármikor, bárhol kielégíti igényeiket.
A gyönyörű, karcsú külső alatt fejlett szolgáltatások egész sora húzódik meg. A 2 megapixeles kamera sikeresen beépült a zene- és videolejátszó mellé. A beágyazott 80Mb-os memória és a külső memóriaslot segítségével tárolhatjuk és elmenthetjük kedvenc dallamainkat. A BluetoothŽ csatlakozás határtalan szabadságot és irányíthatóságot biztosít. A felhasználók egy új érintésérzékelő programozott billentyű segítségével navigálhatnak a nagy, majd 5 cm-es, 262 ezer színű QVGA kijelzőn. A telefonhoz tartozó tok biztosítja a meghosszabbított akkumulátor-élettartamot a P310 energiaellátásához.
Kitae Lee, a Samsung Electronics Távközlési Hálózat üzletágának elnöke elmondta: "A Samsung új Card Phone II-jét a legújabb multimédiás szolgáltatásokkal láttuk el, egyedülálló, ikonos designnal. Apró, kompakt mérete a legfontosabb multimédiás lehetőségekkel a legmagasabb minőségi elvárásainkat is kielégíti". Majd hozzátette: "A Samsung mobiltelefonok hosszú utat tettek meg mobil formatervezés és technológia terén. Törekedni fogunk arra, hogy a csúcstechnológia és a különlegesen tervezett mobiltelefonok megfelelő egyensúlya kerüljön tőlünk a piacra". Az SGH-P310 szeptember végén jelenik meg az európai piacon, majd október vége felé a délkelet-ázsiai piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.