Hirdetés

Samsung T509 - elegáns pengetelefon



|

Hirdetés

A díjakat újságírók és telekommunikációs szakértők szavazatai alapján osztják ki, a termékeket pedig innovációs szempontból, funkcionalitás, technológiai felkészültség és implementálás alapján osztályozták. A T509-et a CTIA kongresszuson mutatták be először, és rögtön a figyelem középpontjába került ultravékony megjelenésével.
A telefon támogatja az EDGE alkalmazást, és Bluetooth kompatibilitása lehetővé teszi a minél szélesebb körű multimédiás élményt. A telefon 262 144 színű TFT LCD kijelzője tökéletesen alkalmas nagy felbontású képek készítésére és videó lejátszásra, valamint számos multimédiás alkalmazást támogat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.