Hirdetés

SARS mentes on-line Computex



|

Hirdetés

A mai naptól – a Computex eredetileg tervezett nyitási időpontjától – kezdve több cég is elindította on-line kiállítását. Hatalmas érvágás a távol-keleti gyártóknak, hogy az atípusos tüdőgyulladás járvány miatt elnapolták a legnagyobb informatikai seregszemlét a Computexet. Hagyományosan mindenki készült a kiállításra – mint a legnagyobb találkozóra a gyártók és vásárlók között –, így mindenki veszt a helyzeten, ezért – mentendő a menthetőt – több cég is on-line, virtuális kiállítást készített honlapján.

Az Albatron oldaláról kiemelnénk a PX865PE Pro II névre hallgató, i865 chipsetre épülő alaplapot, mely a cég hagyományaihoz híven elképesztően tuningolható, akár 1,2 GHz-es külső órajel beállítását is lehetővé teszi. A nyolccsatornás audiórendszerének a VIA Envy 24PT chip az alapja.

A Gigabyte jelentősen bővíti az eddigi termékskáláját. Az alaplapjairól és grafikuskártyáiról ismert cég már LCD kijelzőket, hálózati termékeket, és hordozható gépeket is kínál. Oldalukon már szemügyre is vehetjük első – és kétség kívül gyönyörű – Intel Centrino alapú notebookjukat a G-MAX NB-1401-et. Illetve 17 hüvelykes TFT kijelzőjüket, a G-MAX GD-1701DLU-t.





Az MSI szintén az alaplapjairól és grafikuskártyáiról ismert, de Computex-pótló oldalukról nem ilyen termékeket emelnénk ki. A Mega 651-es mini PC-jüket már a Cebiten is láttuk és – mi tagadás – már akkor beleszerettünk az apróságba.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.