Hirdetés

Second Life rivális a Google-től?



|

Ismét az új Google-fejlesztésről pletykálnak.

Hirdetés

A kérdőív további részeiben rákérdeznek továbbá a hallgatók netezési szokásaira: milyen szociális hálókban szerepelnek (pl. MySpace), illetve van-e Gmail-fiókjuk. A kérdőíven szereplő "elképzelt" szociális hálózat a „My World" (Én Világom) nevet viselte.

 

Az ASU eddig is sikeresen és szorosan működött együtt a Google-lal, például az egyetem tesztelte először a Google Apps-t, a campus pedig teljles 3D-modellel szerepel a Google Earth-ben. Korántsem elképzelhetetlen tehát, hogy az ASU-n tesztelni a Google valamely új termékét, a kérdés tehát inkább az, hogy mi is lesz ez a termék, nem pedig az, hogy létezik-e egyáltalán.

 

Egy virtuális világ logikus lépésnek tűnik a Google részéről - a Google Earth, és főleg ennek 3D modelljei szinte kiáltanak egy hasonló megoldás után. Persze ezzel máris más irányt venne a projekt, mint a Second Life: Michael Jones, a Google Earth CTO-ja még januárban kijelentette, hogy mindig hűek maradnak a való világhoz, nem várható tehát egy Second Life-féle fantasy / scifi világ. Így valószínűbb, hogy a My World inkább a Google eddigi szolgáltatásait fogja majd egybe egy laza social networking megoldással.

 

Biztosat természetesen nem tudni: a cég szóvivője jól bevált szokásukhoz hűen csak annyit árult el: mindig új utakat keresnek, hogy felhasználóik kapcsolatba kerüljenek egyással, illetve a nekik megfelelő módon kifejezhessék magukat, de egyelőre nincs semmi bejelentenivalójuk.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.