Hirdetés

Segéd a Vista egyszerű telepítéséhez



|

Hirdetés

Ettől reméli a vállalat, hogy többen lesznek új operációs rendszerre váltani.

Az új segéd a Windows Automated Installation Kit (WAIK) nevet kapta, és előreláthatólag a Windows Vista részeként 2006 második felében jelenik meg. Greg Sullivan, a Microsoft egyik részlegvezetője szerint az alkalmazás életre hívását az indokolja, hogy igen sokan csak a telepítés bonyolultsága, a meghajtóprogramok nagy száma miatt húzódoznak operációs rendszerük frissítésétől. Egy nemrég megjelent tanulmány arra a megdöbbentő következtetésre jutott, hogy még mindig a Windows 2000 a legszélesebb körben használt operációs rendszer annak ellenére, hogy utódja, az XP is jó ideje megjelent már, ráadásul a Microsoft befejezte a Windows 2000 hivatalos támogatását is.

A segédprogram segít abban, hogy a legkevesebb emberi beavatkozással telepíthessük fel a Vistát, így lecsökkentve az installálás időtartamát és megkímélve a felhasználókat attól, hogy bonyolult kérdésekre találjanak választ, mint például a megfelelő meghajtóprogramok kiválasztása.

Sullivan szerint nem ez lesz az egyetlen újdonság a Vistával kapcsolatban: az operációs rendszer megjelenéséig még több újítást szándékoznak bejelenteni.

A WAIK dokumentációja addig is megtekinthető ezen a címen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.