Hirdetés

Segélyvonal CD



|

Hirdetés

A programokat különböző kategóriákba soroltuk a könnyebb kereshetőség érdekében, és reméljük, hogy ez az életmentő lemez sokszor fog segíteni nehéz helyzetekben, problémák megoldásában. Az alábbi összeállításban a CD tartalmából csemegézünk, kiemelünk pár - általunk hasznosnak tartott - alkalmazást.




Biztonsági programok
  • Ad-aware (Ingyenes)
    A különféle kémprogramok ellen használható ingyenes Ad-aware nagyon hasznos lehet, ha állandó aktív internetkapcsolattal rendelkezünk, esetleg csak ismerkedünk a világháló rejtelmeivel. Bár a regisztrálható verzióval ellentétben ebben nincs állandó reklámkereső, mégis érdemes használni. Futtatáskor sok meglepetés érhet bennünket, megdöbbentő, hogy a háttérben mennyi kémprogram töltődik le merevlemezünkre, amelyek kigyomlálásakor alapos munkát végez. Ennek feltétele (akárcsak a víruskeresők esetében) az adatbázis naprakészen tartása, ezért tisztogatás előtt mindenképpen érdemes frissíteni az internetről, a programon keresztül. A keresés végén kapott listát azért ajánlott átfutni, nehogy a program buzgóságának pár szükséges dokumentum lássa kárát. Magyar nyelven is használhatjuk, ha a szerző oldaláról letöltjük a szükséges nyelvi modult.



    névjegy
    Termék: Ad-aware
    Fejlesztő: Lavasoft
    Web: hopp.pcworld.hu/137

    A teljes cikk a 2004. júliusi számunkban olvasható.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.