Hirdetés

Sentry LXE: tetszetős asztali ventilátorvezérlő



|

Az NZXT külső ventilátorszabályozója öt hűtőegységet képes vezérelni, színes érintőképernyővel.

Hirdetés

Az NZXT-t eddig talán házairól ismertük legjobban, azonban a Sentry LXE néven bemutatott kiegészítőjük igazán tetszetős megoldást kínál azok számára, akik szabályozni szeretnék gépükben lévő ventilátoraikat. Az eszköz úgy néz ki, mint egy képkeret, és szálcsiszolt alumínium borítással rendelkezik.

 

A tetszetős vezérlő egy PCI foglalatba építhető apró kártyához csatlakozik; utóbbi öt eszköz hőmérsékletét képes nyomon követni. A vezérlő színes, érintésérzékeny LCD-kijelzővel van ellátva, amelyen tetszés szerint állítható a választott öt darab ventilátor fordulatszáma.

 

A dátumot és időt is megmutató Sentry LXE az asztal dísze is lehet, de azért is nagyon hasznos, mert a gép belsejét tekintve helytakarékos; nincs szükség 5,25 hüvelykes meghajtóhelyre a vezérlő számára. Ára 60 dollár környékén várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.