Hirdetés

ServerFarm a Senorgtól



|

Hirdetés

A Senorg Hungary Rt. a közelmúltban elindította legújabb, ServerFarm nevű szolgáltatását.
Ez egy forradalmian új megoldás a magyar internetpiacon. Olyan cég vagy magánszemély részére ideális, aki szervert kívánna egy internetszolgáltatónál elhelyezni havi bérleti díj ellenében. Ehhez természetesen szüksége lenne egy saját szerverre. A szolgáltatásnak köszönhetően azonban nem kell a költséges szervervásárlást magára vállalnia, hanem az interneteléréssel együtt a szervert is bérbe veheti. Mindezt egy olyan alacsony havi díj fejében, amiért - a jelenleg elfogadott árak mellett - még a saját tulajdonú szervere számára sem feltétlenül biztosíthatna internetelérést. Ezt a szolgáltatást két célcsoport figyelembevételével tervezték meg. Egyrészt olyan vállalkozások számára, amelyek pénzügyi vagy számviteli okokból szívesebben bérelnek szervert, minthogy azt magas költségen megvásárolják, illetve olyan ügyfelek részére, akik nem kívánnak vagy nem tudnak foglalkozni a szerver karbantartásával és felügyeletével.

A szerverek a hazai internet „szívében”, közvetlenül a BIX mellett, légkondicionált szerverteremben, 24 órás felügyelet mellett vannak elhelyezve. A BIX-hez 100 Mbps sebességgel csatlakoznak, ami biztosítja a bőséges sávszéllességet. A kivételesen versenyképes árra jellemző, hogy már 39 900 Ft-ért ki lehet bérelni egy komplett Senorg Server 720-ast, ami kizárólag a bérlő alkalmazásait fogja futtatni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.