Hirdetés

Siemens és MS szövetség



|

Hirdetés

A vállalati és hordozói hálózati berendezéseket gyártó német cég jelenleg egy szoftverplatformot fejleszt, amely rögzített vezetékes, mobil és vezetéknélküli képességeket biztosít az új jelenlét és együttműködés alapú alkalmazásoknak, amelyeket a Microsoft hamarosan kibocsátandó RTC Server 2003 szoftvere támogat, közölte Berndt Kuhlin, a Siemens vállalati hálózati részlegének elnöke a szoftveróriás sajtótájékoztatóján, melyet az új terméknek szenteltek. A Siemens fejlesztés alatt lévő OpenSpace szoftverplatformja a Microsoft új valós idejű szerverszoftverére lesz telepítve, amely a Windows Server 2003 technológiáján alapul. Az OpenSpace rendszer támogatja az azonos idejű hang, video és vezetéknélküli kommunikációt, az olyan üzenő szolgáltatásokat, mint az e-mail, a hangposta és az SMS, valamint a határidőnaplós és együttműködési alkalmazásokat a webkonferenciától a dokumentum megosztásig. Az OpenSpace béta verziója röviddel a Microsoft szerverszoftverének indítása után várható. A Microsoft képviselője, Andrew Sinclair, a valós idejű együttműködési csoport vezetője szerint a két cég ellentétes irányból közelít a piac felé. A Microsoft a szerveroldalról, a Siemens a telefónia oldaláról - „s a két cég félúton egyesíti erőit”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.