Hirdetés

Sikeresek az AMD mobil processzorai



|

Hirdetés

A NEC LaVie G sorozatát bővíti egy 1 GHz-es Athlon-4, valamint egy 800 Mhz-es Duron CPU-t tartalmazó laptoppal, a LaVie L sorozat pedig szintén Duron-alapú rendszerrel bővül. A Sony a japán piacon egy 700 MHz-es mobil Duron processzorra épülő VAIO modellt mutat be. A társaság az USA-ban már forgalmaz Duron-alapú VAIO notebookot, az FX210-et. A Fujitsu FMV-BIBLO hordozható gépsorozata a jövőben szintén fog AMD processzorra épülő rendszereket is tartalmazni. A Fujitsu új laptopjai elsősorban a mobil Duron-ra épülnek majd. Az AMD elmondása szerint az új notebookok mindegyike a hónap végén jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.