Hirdetés

Sikeresnek bizonyult a TruPrevent technológia



|

Hirdetés

KC és KD férgek elleni küzdelemben.

A Panda Software szerint azok a felhasználók, akik TruPrevent proaktív védelmi technológiával rendelkeztek, teljes mértékben immúnisak voltak ezekre a rosszindulatú támadásokra.

A Panda Software TruPrevent technológiája megfigyeli és analizálja a futó folyamatok, vagy programok viselkedését a számítógépen, így képes felismerni, és blokkolni a gyanús fájlokat a rendszerben. Ez a technológia képes megelőzni az olyan rosszindulatú támadások romboló hatásait, mint például a Zotob és az IRCBot. A TruPrevent Technológiának nincs szüksége folyamatos frissítésre valahányszor egy új típusú malware megjelenik, hogy blokkolni tudja. A veszélyes és rosszindulatú kódok, mint a Sobig, MyDoom és a Netsky blokkolása szintén a TruPrevent technológia hatékonyságának köszönhető.


"2004 augusztusától, amióta bevezettük a TruPrevent technológiát, nagyon hatékonynak bizonyult, hiszen proaktívan blokkolt 18.000 ismeretlen malware típust, pl.:kémprogramot, trójait, férget, vírust, stb. A technológia hatékonyságának igazi bizonyítéka azonban az, hogy most több mint másfél millió számítógépet védett meg, vállalatit és egyéni felhasználókat egyaránt a világon.- nyilatkozta Luis Corrons, a Panda VírusLabor igazgatója.

A TruPrevent Technológia nem a tradicionális antivírus megoldások helyettesítésére szolgál - amelyek még magas hatékonysággal bírnak az ismert malware-ek felderítésében - hanem mint ezek tökéletes kiegészítője. Képes arra, hogy megelőzze az ismeretlen malware-ek támadásait, elküldi a blokkolt fájlokat a Panda Laboratóriumába, ahol a megfelelő ellenszert kifejlesztik, amelyek a tradicionális antivírus megoldások frissítéséhez szükségesek. A Panda Software kombinált termékei tartalmazzák a TruPrevent Technológiát annak érdekében, hogy hatékony védelmi megoldást biztosítsanak az Internetes támadások ellen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.