Hirdetés

Sikerkészülék lett a Nokia 2650



|

Hirdetés

A Nokia 2650 telefon divatos, összecsukható formája kompakt igényességet kínál. A LED-fényjelzéssel, a 4 096 színt megjelenítő kijelzővel, és az ízlésünknek megfelelő, letölthető háttérképekkel és színvilággal színt visz beszélgetéseinkbe. Időnket az elektronikus határidőnapló-bejegyzések és figyelmeztetők segítségével oszthatjuk be, az elérhetőségeket a képet is tartalmazó, SMS-ben és MMS-ben továbbítható és fogadható elektronikus névjegytárban tárolhatjuk, a telefonkönyvbe pedig összesen 256, egyenként ötféle információt tartalmazó nevet menthetünk el. A GPRS-böngésző azt jelenti, hogy csak a letöltött tartalomért fizetünk - például a hatékonyságunkat maximalizáló legfrissebb Java™-alapú üzleti alkalmazásokért.
A legfontosabb szolgáltatások: - Kompakt, összecsukható forma - LED-jelzés figyelmeztet a befutó hívásokra és üzenetekre - 4096 színárnyalatot megjelenítő, 128x128 képpontos, nagy felbontású kijelző - GPRS-böngésző - Üzleti elektronikus névjegykártya (vCard) és határidőnapló (vCalendar) - Fejlett MMS-küldés és nagyobb memória az üzenetek tárolásához - Fejlett határidőnapló funkció - Java™ Java játékok, alkalmazások, háttérképek, és csengőhangok letöltése
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.