Hirdetés

SMS-nyereményjáték közlemény



|

Hirdetmény az SMS-nyereményjátékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Western Digital multimédiás nyereménycsomagra, a Biostar TH55XE alaplapra, valamint a Cooler Master nyereménycsomagra vonatkozó nyereményjátékokra befizetett SMS-díjakat technikai okokból vissza kell fizetnünk.

 

Kérjük, szíveskedjenek megírni 2010. április 15-ig az idg1@idg.hu e-mail címre azt a telefonszámot, amelyről az SMS-t küldték (erre az azonosítás miatt van szükség), illetve nevüket és bankszámlaszámukat, amelyre az SMS díját vissza tudjuk utalni. A visszafizetés személyesen is megoldható kiadónk címén (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.) hétköznaponként 8.30 és 15 óra között. A megadott adatokat Kiadónk az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át és semmilyen promóciós célra nem használja fel.

 

A meghirdetett tárgyakat a jó választ beküldők között kisorsoljuk, a nyertesek nevét publikáljuk. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.