Hirdetés

SMS-rekord a Szigeten!



|

Hirdetés

A rendezvény ideje alatt a tavalyi rekordforgalmat messze túlszárnyalva többet beszéltek, SMS-eztek, és idén először videotelefonáltak is a mobilosok.

Minden korábbinál aktívabban kommunikáltak ebben az évben a Sziget látogatói. A rendezvény ideje alatt közel 700 000 szöveges üzenetet adtak fel a Pannon GSM rendszerében a Sziget látogatói - ez több mint 300 százalékkal nagyobb forgalmat jelent, mint az egyébként akkoriban szintén rekordot jelentett tavalyi üzenetküldés. MMS-eket ezrével küldtek naponta a pannonosok a Szigetről.

Az SMS-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is újabb rekord született: több mint 50%-kal többet beszéltek mint tavaly, ez közel másfél millió hívást jelent.

A Pannon GSM - és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice - jóvoltából idén először mindenki élesben és ingyenesen próbálhatta ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatták azt, ezzel több mint hatezerszer éltek a szigetlátogatók.


Rendkívül népszerűek voltak a szigetlakók körében az MMS üzenő-fal, az SMS-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10.000 készüléket töltöttek fel a cég munkatársai segítségével a szigetlakók.

A djuice Siesta területén a Mobil szélessáv Sziget.hu internetes sátorban 120 számítógépnél 25 000 felhasználó internetezett több mint 9000 órát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.