Hirdetés

Sok pénzt hoz a konyhára a Pandora és a Spotify



|

Az App Store-ban a második és a hetedik legnagyobb árbevételt generáló szolgáltatások lettek.

Hirdetés

Az elmúlt félévek trendje egyértelműen mutatja, hogy a zenei streaming feltörőben van, a klasszikus digitális eladásokat egyre inkább félreállítva az útból. A nagyok helyzetét talán az jelzi a legjobban, hogy a Pandora, a Spotify és a Beats Music egyaránt bekerültek a top 10-be, ami az App Store nem játékszerű alkalmazásai után befolyt árbevételt illeti. 

Hirdetés

Augusztusra vonatkozóan a második legtöbb árbevételt a Pandora generálta, míg a Spotify a tizennegyedik helyről a hetedikre ugrott fel. Az Apple tulajdonában lévő Beats Music a kilencedik legtöbb pénzt hozó szolgáltatás lett az App Store-ban. 

Az Apple alkalmazásboltjában is elérhető streamingszolgáltatások ingyenes appok formájában tölthetőek le, de in-app vásárlások keretében biztosítanak lehetőséget az előfizetésre. A Pandora például havi 4,99 dollárt, a Spotify 12,99 dollárt, míg a Beats Music 9,99 dollárt kér el a zavartalan zenehallgatásért cserébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.