Hirdetés

Sony Ericsson T610 telefon



|

Hirdetés

A T610 ezzel ellentétben szögletesebb, elegánsabb darab (különösen a fekete színű példány). A háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülék a mai divatnak megfelelően nagyméretű, 128×160 képpont felbontású színes kijelzővel és beépített fényképezőgéppel is rendelkezik. A külvilággal való kapcsolattartás érdekében ellátták a készüléket infravörös kapuval, van benne Bluetooth, emellett támogatja a GPRS (4+1) adatátvitelt és 2.0-ás WAP protokollt is. Mindezek mellett van benne e-mail kliens, EMS, MMS, mini keverőprogram (saját zenék készítésére), két beépített játék, sőt alkalmas Java alkalmazások futtatására is.




A készülék közel 2 megabájt memóriájában maximálisan 510 telefonszámot és 300 naptár-eseményt tárolhatunk, természetesen az általunk készített fotók és zenék is ezen a tárterületen osztoznak. Egy ismerősünkhöz hat különböző (például otthoni, munkahelyi, mobil) telefonszám, egy e-mail cím és egy fénykép rendelhető hozzá. A 95 gramm súlyú telefon maximálisan 400 óra készenléti és 14 óra beszélgetési időt biztosít tulajdonosának.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.