Hirdetés

Sony MP3 lejátszó mobiltelefonba passzírozva



|

Hirdetés

A zenehallgatáskor nem kell attól tartani, hogy például a dübörgő rock and roll elnyomja a csengetés hangjait. A készülék azonnal jelez, s egyetlen mozdulattal át lehet váltani telefon üzemmódba. A készüléket egyelőre csak Japánban forgalmazzák, s a Sony egyelőre nem jelezte, hogy külföldön mikor kezdik meg az értékesítését. Ha lehetne is kapni, a legtöbben meggondolnák, hogy azonnal a zsebükbe nyúljanak a 382 dolláros (kábé 115 ezer forintos) ár láttán. A kettő az egyben elv a hajsamponoknál igen jól működött, de ha meggondoljuk, hogy a Sony digitális zenelejátszói 200-250 dollárba kerülnek, melléjük még egy jó mobiltelefont is lehet választani, s talán még vissza is adnak a hibrid készülék árából. (A Samsung "MP3-samponját" a PC World 2000. decemberi számában mutattuk be.)
Ráadásul a készülék másfélszer olyan súlyos, mint a mostani korszerű telefonok. Persze ne legyünk igazságtalanok, hiszen ugyan arra a helyre egy telefont és egy MP3 lejátszót is be kellett passzírozni. A 10,6 x 5,0 x 2,8 centiméteres apróság 100 óra beszélgetést, 200 óra készenlétet és hat óra zenelejátszást bír egy feltöltéssel. A külsőnek megadták a módját, hiszen egy 256 színes LCD kijelzőt kapott a készülék 120-160 pixeles felbontással. A szerkezet az internetre csatlakozva másodpercenként 9,6 kilobites sebességgel képes új zeneszámokat is letölteni, de WAP-os megoldásokat felhasználva az átviteli sebesség akár 64 kilobit/sec-ig is növelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.