Hirdetés

Sosem fagy le a 21. század hűtője



|

Az Electrolux csodahűtője igazi innováció a konyhai berendezések terén. Az új készüléken monitort és billentyűzetet is találunk, mellyel internetezhetünk, tévézhetünk, rádiózhatunk, és még a hűtő tartalmát is ellenőrizhetjük.

Hirdetés

Electrolux ScreenFridge
Modern világunkban a konyha meghatározó, központi helyiséggé vált. Általában itt gyűlik össze a család, a gyerekek a házi feladatot írják, a szülők a reggeli lapokat olvassák, vagy rádiót hallgatnak, a családtagok kedvenc műsoraikat nézik, e-maileznek, vagy telefonálnak miközben készül a vacsora. Az ebből adódó problémákra az Electrolux egy egyszerű és elegáns megoldást fejlesztett ki: a 21. század érintőképernyős hűtőszekrényét. Ez a hűtő egy készülékbe integrálja a különböző, mindennapi használathoz szükséges technológiákat, melynek köszönhetően a készülék a modern háztartások kommunikációs központjává válhat.

A nagy kapacitású hűtő-és fagyasztószekrény igazi újdonsága a beépített 15 hüvelykes monitor és egy lenyitható digitális billentyűzet. Segítségével nyomonkövethetjük a mindennapi élethez szükséges információkat, mint például a híreket, az időjárás- és közlekedésjelentéseket, miközben a klasszikus időtöltést is biztosítja, például a tévézést vagy rádiózást. Ráadásul internetezni, e-mailezni is lehet rajta, sőt, még videokonferenciát is tarthatunk. Az Electrolux kommunikációs központnak tervezte a Screenfridge-et, így nem hiányozhat belőle az egyedi üzenetküldő rendszer és a modern naptár sem, melynek segítségével a családtagokat nyomon követhetik egymás hollétét, programját.

Electrolux ScreenFridge
Electrolux ScreenFridge

Az Electrolux csodahűtője szélessávú szolgáltatásokhoz is csatlakozik, hála a vezeték nélküli kapcsolatnak. Az e-mailezésen, netezésen és csetelésen túl, itt vezethetjük bevásárló-listánkat, napi teendőinket vagy megtudhatjuk, hogy merre kerüljük el az éppen aktuális közlekedési dugókat. A távcsatlakozásnak köszönhetően akár munkahelyünkről is beléphetünk a hűtő naptárába, megnézhetjük bevásárló-listánkat és e-mailjeinket, így nem maradunk le semmilyen fontos otthoni eseményről.

A készüléket az Electrolux a napokban mutatja be Európa számos országában. Magyarországon sajnos még nem kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.