Hirdetés

Sötét játék



|

Hirdetés

Ez akkor igazán zavaró, ha a játékban nem szabályozható a fényerő. Monitoromon a fényerő és a kontraszt a maximumig van húzva, és a Windows futtatásakor ez megfelelő is. Hogyan érhetném el, hogy a játékok ugyanazt a beállítást használják, amelyet a Windowsnak előírtam?Sajnos sehogy. A 3D-s játékok megkerülik a Windows grafikus vezérlőit, vagyis a Windowsnak megadott beállítások nem befolyásolják őket. A fényerőt és a többi paramétert a játék maga állítja be. Némelyik játék szabályozhatóvá teszi őket, mások nem, de a konfigurációs állomány módosításával esetleg ezekben is igazíthatunk a fényerőn. Mivel ezek a beállítások teljesen játékspecifikusak, a részletekért érdemes az adott szoftver fejlesztőjéhez, weboldalához, rajongói oldalakhoz fordulni információért. Megpróbálkozhatunk azzal is, hogy, mondjuk, a Google-ban rákeresünk a játék nevére és a brightness kulcsszóra...

Sok GeForce kártyához mellékelnek egy 3Deep nevű segédprogramot (fejlesztője a Colorific; http://www.colorific.com ), azzal beállítható a 3D-s alkalmazások és játékok színkalibrációja, valamint fényereje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.