Hirdetés

Spammelni veszélyes!



|

Golyóval a fejében találták meg Alekszej Tolsztokozsev orosz spammer holttestét.

Hirdetés

Veszélyes "foglalkozást" választott Alekszej Tolsztokozsev orosz spammer, akinek holttestét Moszkva közeli luxusvillájában találták meg. Több lövéssel végeztek vele, az utolsó golyót pedig a fejében találták meg, ez a szakértők szerint arra utal, hogy alvilági bérgyilkos volt a tettes - az ő módszerük ugyanis így végezni az áldozattal.

Tolsztokozsev híres kéretlen-reklámlevél küldő volt, aki több millió Viagrát, pénisz-hosszabbító és egyéb tablettát reklámozó e-mailt küldött szét naponta. Persze nem ő végezte el személyesen a dolgot, hanem fertőzött számítógépek hálózatát használta. Egyes források szerint több mint 2 millió dollárt keresett tevékenységével.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.